Nyheter

Tekstilservice AS - Din totalleverandør til asylmottak!

Vi tilbyr nå komplette køyesenger i stål for umiddelbar levering. Pakken inneholder (utenom sengen) alt som trengs for en god natts søvn: madrass, dyne, pute og sengetøy. Mål: 80 x 200 Madrasser og stålprodukter produseres i Norge på bestilling og har derfor noe varierende leveringstid, tekstilprodukter er lagervare og leveres innen fem dager.  Tekstilservice har i 30 år levert alle typer helsetekstiler og stålprodukter til alle deler av norsk helsevesen, omsorgsinstitusjoner, norske vaskerier og forsvaret. Alle våre tekstilprodukter er godkjent for industrivask på 90 grader og tåler dermed enhver bruk. Trenger du mer informasjon eller ønsker å bestille? Ta kontakt på tlf. 67 17 65 00 eller e-post: firmapost@tekstilservice.no
Les mer

Ny kundetilfredshetsundersøkelse: - Svært gledelig at kundene er fornøyd med oss!

Tekstilservice AS har nylig gjennomført en kundetilfredshetsundersøkelse. Resultatet er gledelig lesing for daglig leder Arne Nilsson og kollegene hans i den tradisjonsrike kvalitetsleverandøren.
Les mer

Kundetilfredshetsundersøkelse 2020

Vi gjennomfører for tiden en kundetilfredshetsundersøkelse, og håper at du vil hjelpe oss å bli enda bedre! Undersøkelsen finner du i linken her https://app.easyquest.com/q/t4P3L Tusen takk for at du tar deg tid, det er gull verd for oss!
Les mer

Kriminelt gode madrasser

- Madrasser er utvilsomt svært viktige i fengsler. En vanlig innsatt kan bruke madrassen i mer enn atten timer i døgnet, altså nesten tre ganger mer enn du benytter din madrass. Derfor er det ekstra gledelig for oss at kriminalomsorgen har valgt Tekstilservice som sin leverandør av madrasser til sine mer enn førti institusjoner av fengsler og overgangsboliger.
Les mer

Beskytt ditt nyvaskede tøy - 30% på PE-hetter

Tekstilservice kjører kampanje på PE-hetter i hele september og oktober. En rull inneholder hele 150 PE-hetter.  
Les mer

Laken-kampanje september og oktober - NS 3330 hvit

Få superpris på vårt hvite laken i bomull/polyester, 150x280 cm. NS3330. Lakenet er beregnet for industriell vask. Tilbudet gjelder september-oktober, eller til lageret er tomt.
Les mer

NYHET! Mia dynetrekk i ny og delikat farge

Mia.dynetrekk str. 140x210 cm, poseåpning, bomull/polyester. Fås nå i ny delikat farge: hvitt med beige blomster.
Les mer

Månedens tilbud september 2019

Vi kjører fantasipriser på utvalgt frottè den neste måneden, eller så langt lageret rekker.
Les mer

Månedens tilbud - mars

I hele mars måned har vi 20% på Z-skap! Ta kontakt for mer informasjon eller for bestilling. Våre Z-skap finnes i mange forskjellige bredder og dybder, du kan lese mer om våre Z-skap HER. firmapost@tekstilservice.no, tlf.: 67 17 65 00.
Les mer

Ukens tilbud - uke 50/51 - PE hetter

PE-hetter 1040/740x1900mm.  150 stk pr. rull. Pris pr. rull: 699,-. Ta kontakt på firmapost@tekstilservice.no for bestilling. 
Les mer
Flere nyheter >