Om oss

Tekstilservice AS har eksistert fra 1999 i sin nåværende form. Fra 1.1.2016 ble vi et heleid aksjeselskap som eies 100 % av Eskoleia AS på Kongsvinger. Et eierskap som innebærer stor kjøpetrygghet og soliditet. Tekstilservice AS er en kvalitetsleverandør av arbeidstøy, helsetekstiler, sengetøy, frotte, ergonomisk fottøy, arbeidsstoler og vaskerirekvisita inkl. vogner og stativer til proffmarkedet til storforbrukere innen privat og offentlig sektor. Vi leverer våre varer og tjenester til vaskerinæringen, institusjoner, sykehus, hoteller, industri, næringsmiddelindustrien, tannhelse-klinikker, offshore og forsvaret.

 

Vårt firma har over 27 års erfaring i bransjen og består i dag av 5 dyktige ansatte som er kjent for sitt sterke kundefokus og høy servicegrad. Vi er en sterk bidragsyter til utdanningen innen vaskerioperatørfaget gjennom undervisning på regelmessige samlinger med studenter og eksamen. Vårt hovedkontor og kundeservice ligger på Rud i Bærum Kommune.  På vårt lager på Kongsvinger finnes til enhver tid våre mest solgte volumprodukter, egne definerte kundelagre samt en del varer med lang leveringstid.

 

Tekstilservice kundeservice

Våre kunder skal være fornøyde hver gang de er i kontakt med oss og oppleve en unik kundeservice og fagkompetanse. Tekstilservice har og har hatt flere avtalekunder som for eksempel Nor Tekstil, Berendsen, Forsvaret, NVR, Haukeland, St.Olav hospital, Ullevål Sykehus, A-hus, Horten kommune, Porsgrunn Kommune, Øvre og Nedre Romerike Innkjøpssamarbeid. Tekstilservice har kjernetid fra kl.08.00 – 15.30. Du kan da ringe vårt sentralbord: 67 17 65 00, eller sende mail til: firmapost@tekstilservice.no. 

Etter kl.15.30, kan du evet.ringe salgsavdelingen v/Arne Nilsson på tlf: 48 12 27 14.

 

Vi vet at innkjøp av tekstiler/utstyrsvarer må planlegges riktig. Vår kvalitetssikring er Deres trygghet for et riktig valg. 

 

Vi gleder oss til du tar kontakt!