Om oss

Tekstilservice AS har eksistert siden 1999 i sin nåværende form. Fra januar 2016 ble vi et aksjeselskap, og eies nå 100 % av Eskoleia AS på Kongsvinger. Eskoleia AS er en arbeidsinkluderingsbedrift med tradisjoner tilbake til 1912 innen produksjon av oppbevaringsløsninger i stål, og det gir oss et eierskap som innebærer stor kjøpetrygghet og soliditet. Vi er stolte av å være del av en arbeidsinkluderingsbedrift som bistår mennesker med å komme i arbeid eller utdanning.

Tekstilservice AS er en kvalitetsleverandør av arbeidstøy, helsetekstiler, sengetøy, frotté og vaskerirekvisita. Vi leverer også vogner og stativer til storforbrukere innen privat og offentlig sektor, hvorav det aller meste er produsert hos vår eier Eskoleia AS på Kongsvinger. Våre varer og tjenester benyttes innen vaskerier, institusjoner, sykehus, hoteller, industri, næringsmiddelindustrien, tannhelse-klinikker, offshore og Forsvaret.

Vårt firma har svært lang erfaring i bransjen, og består i dag av 5 dyktige ansatte som er kjent for sterkt kundefokus og høy servicegrad. Vi er stolte av å være bidragsyter til utdanningen innen vaskerioperatørfaget. Vårt hovedkontor ligger på Rud i Bærum Kommune, og vi har i tillegg kunde- og salgskonsulenter lokalisert på Kongsvinger. På lageret på Kongsvinger finnes det til enhver tid våre mest solgte volumprodukter, noe som muliggjør raske leveringer til hele Norge.

Kundeservice

Vi jobber for at våre kunder skal være fornøyde hver gang de er i kontakt med oss, og få oppleve en unik kundeservice og fagkompetanse. Tekstilservice har erfaring med å håndtere flere store avtale-kunder som for eksempel Forsvaret, Kriminalomsorgen, NorTekstil, Norske Vaskerier, OUS, Helse Bergen, A-hus, Øvre og Nedre Romerike Innkjøpssamarbeid, private sykehjem og mange norske kommuner.

Tekstilservice AS har kjernetid fra kl.08.00 – 15.30. Du kan da ringe vårt sentralbord: 67 17 65 00, eller direkte til våre salgskonsulenter.

Du når oss på epost firmapost@tekstilservice.no.

På våre nettsider kan du legge inn varene du ønsker i nettbutikkløsningen, og det genereres en forespørsel som fortløpende blir behandlet av våre konsulenter.

Vi vet at innkjøp av tekstiler/utstyrsvarer må planlegges riktig. Vår kvalitetssikring skaper trygghet for våre kunder.

Vi gleder oss til du tar kontakt!

Har du spørsmål?

Ta kontakt med oss om du har spesifikke behov du lurer på om vi kan dekke.