Personvernerklæring

I forbindelse med EUs nye forordning for personvern også kalt GDPR, er vi nå pålagt å informere deg om våre personvernregler som du kan lese her:

 

PERSONVERNERKLÆRING

 

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Tekstilservice AS sine nettsteder. Tekstilservice AS (org. nr. 981 154 576) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden: tekstilservice.no. Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av Tekstilservice AS. Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester.

 

Personopplysninger som behandles

Tekstilservice AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, men samler i forbindelse med netthandel inn opplysninger om personlige betalingskort.

 

Eksempler på informasjon som innhentes:
– Firmanavn/navn.
– Kontaktperson.
– Firmaadresse/adresse/fakturaadresse.
– Telefonnummer og e-postadresse.
– Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse.

– Informasjon om betalingskort.

 

Hvordan informasjon innhentes?

Testilservice AS samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

 

Eksempel på skjema:
– Når man ønsker å prøve et produkt eller tjeneste.

– Ved kjøp av produkter på våre nettsider.
– Ved påmelding til webinar, kurs eller konferanser.

– Når man laster ned dokumenter som produktkataloger, brosjyrer e.l.

– Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev.

 

Formålet med informasjonen som innhentes

– For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester.
– For å kunne sende relevant informasjon.
– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester.

 

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

 

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på tekstilservice.no lagres i vårt CRM-system og i vårt nyhetsbrevsystem Make Newsmail.

 

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss.

 

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Tekstilservice AS kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Tekstilservice AS.

 

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

 

Dersom du mener at Tekstilservice AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

 

Kontaktinformasjon

Telefon 67 17 65 00
firmapost@tekstilservice.no
Tekstilservice AS, Ringeriksveien 191 C, 1339 Vøyenenga