Bildet viser madrass puls antidekubitus.

Kriminelt gode madrasser

– Madrasser er utvilsomt svært viktige i fengsler. En vanlig innsatt kan bruke madrassen i mer enn atten timer i døgnet, altså nesten tre ganger mer enn du benytter din madrass. Derfor er det ekstra gledelig for oss at kriminalomsorgen har valgt Tekstilservice som sin leverandør av madrasser til sine mer enn førti institusjoner av fengsler og overgangsboliger.

Det sier Key Account Manager Jan Thalberg jr. hos Tekstilservice AS, som er ansvarlig for avtalen.

Thalberg jr. forteller at det er kombinasjonen av kvalitet og pris som er årsaken til at Kriminalomsorgen valgte madrasser fra Tekstilservice AS.

Fleksible madrasser

– Dette er et meget robust produkt, som både kan leveres med flammesikre trekk, inkontinenstrekk, ordinære bomullstrekk eller helsveisede trekk. Det gir Kriminalomsorgen tilgang til fleksibilitet alt ettersom det er et høysikkerhetsfengsel eller en institusjon med lav sikkerhet som har behov for madrasser. Madrassene kan i tillegg tilpasses alle ønskede størrelser, sier Thalberg jr.

Foretrukket samarbeidspartner

Key Account Manageren understreker at leveringskvaliteten og den gode kundeservicen som Tekstilservice AS er kjent for garanterer at alle produkter er kunden i hende innen en uke etter bestilling. Dette gjelder over hele landet.

– Vår evne til å levere et produkt som er robust og fleksibelt, med konkurransedyktig pris og en pålitelig leveringssikkerhet gir vår kunde trygghet og forutsigbarhet. Det sørger for at Tekstilservice AS vil være en foretrukket samarbeidspartner for Kriminalomsorgen i mange år fremover.